Najdi nas na facebooku

 

Dostava blaga :
Blago naročeno v naši spletni trgovini ,dostavljata naša pogodbena partnerja DPD ter GLS ( lastna dostava po potrebi in predhodnem dogovoru ).Naročeno blago pa lahko tudi sami prevzamete v naši Trgovini za male živali Tom in Jerry ,Tacenska c 169,1211 Ljubljana Šmartno .Dostava se izvrši na naslov , ki ste ga navedli ob naročilu .Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času ,zato je priporočljivo ,da navedete naslov za dostavo ,kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah ,lahko pa vam dostavijo paket tudi na delovno mesto .V kolikor dostava ni bila uspešna ali ste bili v času dostave odsotni , vam dostavna služba pusti obvestilo ,vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo .Priporočamo ,da ob oddaji naročila navedete tudi telefonsko številko ,na katero ste dosegljivi ,saj vas bodo predhodno obvestili in se dogovorili o času dostave naročenega blaga . Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije in v EU države. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku( razen za ostale države EU v angleškem jeziku)

 

Stroški dostave hitre pošte GLS,DPD :
Stroški dostave se zaračunajo pred zaključkom naročila,tako da po opravljenem naročilu nimate več nobenih dodatnih stroškov :

 

vrednost nakupa do 39 eur -stroški dostave 4,92 eur + 22% DDV ( skupaj 6,00 eur )
vrednost nakupa nad 39 eur- dostava brezplačna ( razen v primerih super akcij , kjer je brezplačna dostava izključena in veljajo cene dostave 4,92 eur + 22% DDV ( skupaj 6,00 eur ))

 

Rok dobave :
Vse izdelke na zalogi odpremimo v 1-3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila! Ob sobotah ,nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.Vsa naročila oddana med prazniki ,v sobotah ali nedeljah ,bodo odpremljena prvi naslednji delovni dan .
-v primeru bančnega nakazila ( plačilo po predračunu ) bo vaše naročeno blago odpremljeno takoj ,ko prejmemo plačilo na naš transakcijski račun .Blago bosta odpremila naša pogodbena parterja DPD ali GLS .
Vsa naročila , ki bodo oddana od ponedeljka do petka , do 13 ure ,bodo še isti dan odpremljena ,na vaš naslov pa dostavljena naslednji delovni dan .Vsa naročila oddana med prazniki ,ob sobotah ali nedeljah ,bodo odpremljena prvi naslednji delovni dan

 

V kolikor izdelkov v trenutku vašega naročila ne bi bilo na zalogi, se dobavni rok lahko tudi podaljša, naslednji rok pa vam sporočimo preko e-pošte ali telefona.
.V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te dopišete v opombe na koncu vašega naročila ali jih sporočite na naš email naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. informacije pa so vam na voljo tudi telefonsko 01 511 63 81 ali 031 562 994.

 

 Cene in veljavnost ponudbe :
Ponudba na spletu velja za objavljene izdelke. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV:
Prehranski izdelki za male živali 9,5%
Vsi ostali izdelki ,ki niso namenjeni kot prehrana za male živali 22% .


Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga.
Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila,razen če to ni navedeno drugače .
Slike na spletni strani so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja in ne zagotavljajo lastnosti izdelka! Trudimo se, da je napak na spletni strani čim manj, vendar so napake možne in niso izključene tako v ceni kot v opisih. Pridržujemo si pravico, da lahko cene in opise spreminjamo brez predhodne najave. V primeru napake, ugotovljene šele ob vašem oddanem naročilu, vas bomo o napaki obvestili preko e-pošte ali telefona ter vam posredovali popravljeno ponudbo

 

Plačilni pogoji - načini plačila:

 

-po povzetju :
Pri dobavi blaga po povzetju, je možno le plačilo z gotovino.

 

Dostava se izvrši na naslov , ki ste ga navedli ob naročilu .Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času ,zato je priporočljivo ,da navedete naslov za dostavo ,kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah ,lahko pa vam dostavijo paket tudi na delovno mesto . Uslužbencu dostavne službe ob prevzemu paketa izročite gotovino in bo le-ta za vas izvršil plačilo posebne položnice V kolikor dostava ni bila uspešna ali ste bili v času dostave odsotni , vam dostavna služba pusti obvestilo ,vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo .Priporočamo ,da ob oddaji naročila navedete tudi telefonsko številko ,na katero ste dosegljivi ,saj vas bodo predhodno obvestili in se dogovorili o času dostave naročenega blaga.

 

-po predračunu :

Tako za pravne, kot za fizične osebe, ki bi želeli plačilo izvršiti preko KLIKA ali drugih elektronskih oblik plačevanja, je možno plačilo po predračunu. Pošljite zahtevek za predračun na naš e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali nas pokličite na tel.: 01 511 63 81 ali 031 562 994. Poslali vam bomo predračun, takoj po vašem plačilu , pa vam bomo blago dostavili naslednji delovni dan .Plačilo po Predračunu vam lahko izdamo tudi, če na koncu obrazca za naročanje ( v nakupovalni košarici ) označite ,da bi želeli Plačilo po predračunu . Poslali vam bomo predračun, takoj po vašem plačilu , pa vam bomo blago dostavili naslednji delovni dan .Navedite točne podatke vaše družbe.
Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika. . Veljavnost predračuna je 3dni. Če predračun ni poravnan v roku 3 dneh ali nismo dobili informacije o plačilu predračuna, se vaše naročilo in izstavljen predračun stornira .

 

Več informacij o reklamacijah-vračilu blaga, storniranje naročila ali pogojih nakupa si lahko preberete pod zavihkom Pogoji poslovanja

.

 

Prijava na e-novice

mailing Naročite se na
e-novice
- novosti
- popusti
- akcije

Vnesite svoj email naslov:

Brezplačna dostava

dostava

nad 39 EUR

Naše znamke

 h-allergen fromm grainfree omnipro crockex meglium waldi unipro greenfields lintbells yumega lupinepet dry-bed

Zadnji izdelki

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov si lahko preberete tukaj.

Z zgoraj navedenim